Inna

|



Elena Alexandra Apostoleanu alebo ako ju pozná celý svet INNA sa narodila 16. októbra 1986. Spevom sa zažala zaoberať už v 8. veku života. Vtedy niekedy aj dostala  prezývku Inna, ktorú má od svojho dedka. Pochádza z rumunského pobrežia Čierneho mora. 23 ročná študentka ekonomickej školy a následná absolventka univerzity politických vied. Ona si však radšej zvolila hudbu a spravila najlepšie ako mohla. V roku 2007 ju objavila najznámejšia rumunská produkcia Play & Win. Radu Bolfea, Sebastian Barac a Marcel Botezan toto trio stojí za úspechom nazývaný INNA. Prvý singel, ktorý vytvorili dosiahol obrovský úspech. Tento hit pobláznil nie len domáce Rumunsko a okolie, ale celý svet.  Absolútnou jednotkou sa stal v Rumunsku, Moldavsku, Bulharsku, Libanone, Malte, Poľsku, Srbsku, Španielsku, Sýrií, Turecku, Rusku, Maďarsku, Grécku, Ukrajine a aj na Slovensku, Česku, Belgicku a Holandsku. 



,,HOT,, je najznámejší rumunský hit a debut ktorý s Play & Win katapultoval Innu do sveta hudby.
Ďalší a veľmi podobný singel má názov ,,LOVE,, dosiahol taktiež úspechy v domácich ale aj svetových rebríčkoch.



Asi pred rokom Play & Win predstavilo spolu s Innou a Bobom Taylorom skladbu ,,DEJA VU,,  



Inna pracuje veľkolepo a hneď v lete roku 2009 vydáva ďalšiu úžasnú vec a to doslova ,,AMAZING,, je štvrtý singel.



Úžasná Inna predstavila nie len skvelý letný hit ale aj klip, ktorý sa natáčal na portugalských plážach. 
Inna v roku 2009 získala na Romanian Music Awards 4 ocenenia zo 16, zatiaľ čo vyhrala ocenenie ,,Best Romanian Act,, na MTV European Music Awards, ktoré sa konalo v Berlíne.
Pre rok 2010 si Inna spoločne s Play & Win pripravili hit ,,10 MINUTES,, ktorý iba pred niekoľkými dňami dokončil nahrávanie klipu. Premiéra bola dňa 29. júna 2010 na stránke Inny. Video bolo natočené v Londýne a režíroval ho Paul Boyd.



Okrem úspešného albumu HOT, naspievala Inna aj množstvo neoficiálnych alebo nevydaných skladieb.
Vianočná príjemná vec ,,I Need You for Christmas,,

 


Alebo skvelá vec od Play & Win pod značkou Love Clubbing ,,July,,



Pre rok 2010 horúce veci, taktiež z projektu ,,Love Clubbing by Play & Win,, sú to hity ,,No Limit,,



,,Señorita,,



Skutočne veľa toho robí Inna a vydáva jeden hit za druhým. Asi mesiac starý song ,,Moon Girl,, ktorý sa pomaly dostáva do rádií.



Najlepšia, najznámejšia rumunská speváčka a zároveň moja najobľúbenejšia, môže ďakovať za  skvelý hlas, šarm a hlavne za najlepšiu rumunskú produkciu ,,Play & Win,, ku ktorej sa ešte vrátim v osobitnom článku. Ku dnešné mu dňu má Inna cez 130 milión návštev na YouTube...
Len pred niekoľkými dňami Inna informovala o 2 novinkách a letných skladbách, práve pre leto 2010. Prvý ,,Sun Is Up,, a druhý hit spolu so Španielskym DJom Juanom Maganom ,,Un momento,,.

Dnes už Vám prinášam exkluzívny letný hit ,,Sun Is Up,, od Play & Win






Najnovší hit ,,Un momento,,.





0 komentárov:

Copyright © djiki.blogspot.com ® 2013
Powered by www.blogger.com
Od 8. apríla 2010

----------------------------------------------------------------------------------

Powered By Blogger