Jason Derulo - Fight For You

|


Americký spevák, skladateľ, tanečník a herec Jason Derülo predstavuje novinku ,,Fight For You,,. V lete roku 2009 sa katapultoval s hitom ,,Whatcha Say,,. Obrovský hit z neho spravil hviezdu a tak koncom roka 2009 vypustil ďalšiu úspešnú vec ,,In My Head,,. Po skvelých hitoch, ktoré dosiahli nespočetné množstvo úspechov a ocenení, začiatkom roku 2010 vydáva svoj prvý album s názvom Jason Derülo. Na albume okrem spomínaných hitov sa objavili ďalšie skvelé veci ako ,,Ridin' Solo,, či ,,What If,, alebo ,,The Sky's The Limit,,.
Začiatkom leta 2011 prišiel letný hit a pilotný singel ,,Don't Wanna Go Home,, k novému albumu. Druhý singel ,,It Girl,, je už taktiež nejakú dobu vo svete. Nový album Future History sa dostal do sveta len zhruba pred mesiacom a obidve skladby teda vyšli ešte pred jeho vydaním. Druhá doska teda obsahuje opäť skvelú muziku a ako novinku som si vybral úžasnú vec ,,
Fight For You,,.
Skladba je postavená na základoch hitu ,,Africa,, skupiny Toto. Kto by to bol povedal, že pieseň Africa sa dočká toľkých editov a remakov.
Najnovší teda od hviezdy menom Jason Derülo.

0 komentárov:

Copyright © djiki.blogspot.com ® 2013
Powered by www.blogger.com
Od 8. apríla 2010

----------------------------------------------------------------------------------

Powered By Blogger